Pensioenadviseur

Diensten

Deskundige bijstand

Heeft u een vraag over het BPF landschap of heeft u hulp nodig bij het bedienen van een van uw cliënten? Onze deskundigen staan voor u klaar!
Werkingssfeer-

onderzoek

Het aantal werkgevers dat niet bij een BPF is aangesloten maar dit wel zou moeten zijn, is opvallend hoog! Laat een werkingssfeeronderzoek uitvoeren om mogelijke schade te beperken.


BPF Compliant Audit

Wilt u de BPF risico's in kaart brengen van uw gehele portefeuille om de mogelijke schade te beperken? Wij kunnen u helpen met het compliant maken van uw portefeuille. Schakel onze hulp in. 

Opleiding BPF deskundige

Wilt u uw kennis uitbreiden en de risico op een BPF aanschrijving minimaliseren voor u cliënten? Volg de opleiding tot BPF deskundige van Nederlands Pensioenbureau Legal en word zelf een BPF deskundige.

Mogelijk ingrijpende gevolgen voor u als adviseur

Wist u dat wanneer u als adviseur de cliënt had behoren te wijzen op het risico van verplichtstelling, dat dat ook voor u vervelende gevolgen kan hebben? 


Als de bestuurder kennelijk onbehoorlijk bestuur te verwijten is kan hijzelf in privé aansprakelijk worden gesteld (art. 23 wet BPF 2000). Nu de ondernemer door zijn gebrek aan kennis zich verlaat op zijn adviseurs, zal hij u zeker aanspreken indien de gevolgen van de Wet BPF 2000 hem zakelijk en/of persoonlijk zo hard raken.

Heeft u direct een vraag?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!