Over BPF-CAO Auditbureau

Maak kennis met de pensioenconsultants van BPF-CAO.

BPF-CAO Auditbureau is een dienst van Nederlands Pensioenbureau Legal. Pensioenvragen gerelateerd aan BPF en cao zijn complex van aard. Als team van pensioenconsultants bieden wij complete oplossingen voor deze vraagstukken. 


Kennispartner in de pensioenbranche

Nederlands Pensioenbureau Legal is dé kennispartner in de pensioenbranche. Het doel? De dienstverlening van het pensioenadvies in Nederland naar een hoger niveau tillen. Met onze activiteiten zijn wij werkgevers, accountants en advocaten van dienst. Wij werken samen met de pensioenadviseurs van pensioen.com en verzekeringsadviseur VMD Koster verzekeringen.


Pensioenspecialisten

Nederlands Pensioenbureau Legal is dé kennispartner in de pensioenbranche. Wij beantwoorden alle specifieke vragen die onbeantwoord blijven door regulier pensioenadvies. Het gaat dan bijvoorbeeld om de vraag of pensioen verplicht is of een werkingssfeeronderzoek.

Hoe gaan wij te werk?

Vrijblijvende kennismaking

Ieder vraagstuk begint met een vrijblijvende kennismaking. Samen met u kijken we naar uw wensen, de huidige situatie en bespreken we welke rol wij op ons nemen. Op die manier komen wij samen tot een opdrachtomschrijving.


Blijkt er tijdens het gesprek dat u al geholpen bent met onze antwoorden? Geen probleem! Wij zijn immers dé kennispartner in de pensioenbranche. Aangenaam om kennis te maken.

Vraagstuk vertalen

U heeft een specifieke pensioenvraagstuk en benadert Nederlands Pensioenbureau Legal hiervoor. Pensioen kan gecompliceerd overkomen. Daarom vertalen wij alle stappen naar begrijpelijke taal voor uw doelgroep. Advocaten hanteren immers ander taalgebruik dan accountants of pensioenadviseurs.

Opdrachtomschrijving

Indien u specifieke vragen heeft dat om een specifieke aanpak vraagt, brengen wij voor u de mogelijkheden in kaart met een opdrachtomschrijving. Hierin staat bijvoorbeeld het beoogde resultaat, de procedureomschrijving en een tijdsindicatie van de te maken uren.

Uitvoering

De uitvoering is even belangrijk als de voorafgaande stappen. Om kwaliteit te garanderen, houden wij structureel contact met u als opdrachtgever. Tijdens de contactmomenten wordt de voortgang besproken en eventueel belangrijke informatie gedeeld.

Begeleiding

Tijdens het proces staat onze hele team voor u klaar. We helpen ook met de pensioencommunicatie. Uw aangewezen consultant beantwoordt graag alle vragen omtrent het proces.

Evaluatie

Het proces is afgerond. Bent u tevreden met de resultaten? Uw evaluatie helpt ons nieuwe vraagstukken net zo goed of zelfs beter te regisseren.

Neem contact op om een afspraak te maken of een vraag te stellen