BPF Compliant Audit

Wilt u de BPF risico's in kaart brengen van uw gehele portefeuille om de mogelijke schade te beperken? Wij kunnen u helpen met het compliant maken van uw portefeuille. Schakel onze hulp in.

Het is van belang om uw portefeuille compliant te maken. Door onze ervaring in het BPF landschap kunnen wij inschatten hoe groot het percentage is dat een BPF risico loopt. In samenwerking met u screenen wij op basis van een voorselectie de werkgevers die mogelijk onder een BPF verplichtstelling vallen. Dit doen wij in drie fases. 


Na afronding van de drie fases evalueren we het gehele traject met u. Ook is er de mogelijkheid om een passende vervolgstrategie te bespreken voor de werkgevers die onterecht niet zijn aangesloten bij een BPF.

Fase 1: Snel toets

In de Snel toets screent onze

BPF deskundige een bestand van geselecteerde werkgevers in clusters op basis van de gestelde conclusie (wel of geen BPF verplichtstelling) en valideren deze waar mogelijk. Hieruit volgt een schriftelijke rapportage en nabespreking. Naar verwachting loopt 9% van de gescreende werkgevers een BPF risico. 

De werkgevers die een BPF risico lopen, worden getoetst in fase 2.


Fase 1: Snel toets

Prijs vanaf € 25,- *** per dossier*** De prijs is afhankelijk van de scan op de volledige portefeuille of een aangeleverde selectie.

Prijzen zijn exclusief B.T.W. en  6% kantoorkosten.

Fase 2: Kwalitatieve toets

De werkgevers met mogelijke BPF verplichting gaan door naar fase 2,

De activiteiten van de werkgevers met mogelijk BPF risico worden tijdens deze fase vergeleken met de werkzaamheden beschreven in de BPF verplichtstelling. Naar verwachting blijft bij 3,6% van de werkgevers het BPF risico bestaan.

De werkgevers waarbij het BPF risico blijft bestaan, gaan naar de kwantitatieve toets in fase 3.


Fase 2: Kwalitatieve toets
Prijs € 495,- *** per werkgever met mogelijk BPF risico


Prijzen zijn exclusief B.T.W. en  6% kantoorkosten.

Fase 3: Kwantitatieve toets

Bij de overgebleven werkgevers analyseert de BPF deskundige in fase 3 het hoofdzakelijkheidscriterium.  Dit leidt samen met een bespreking tot de definitieve conclusie en rapportage. Onze ervaring is dat bijna 2% van de werkgevers onterecht niet is aangesloten bij een BPF. Na afronding van fase 3 evalueren we het complete traject.
Fase 3: Kwantitatieve toets

Uurtarief € 265,-*** Vanwege maatwerk.

Prijzen zijn exclusief B.T.W. en  6% kantoorkosten.

In één oogopslag onze werkwijze

Download gratis de infographic en bekijk wat wij doen tijdens de BPF Compliant Audit.

Tarieven BPF Compliant Audit

Werkgever/cliënt

Accountant