arrow_drop_up arrow_drop_down

BPF Compliant Audit

Wilt u de BPF risico's in kaart brengen van uw gehele portefeuille om de mogelijke schade te beperken? Wij kunnen u helpen met het compliant maken van uw portefeuille. Schakel onze hulp in.

Het is van belang om uw portefeuille compliant te maken. Door onze ervaring in het BPF landschap kunnen wij inschatten hoe groot het percentage is dat een BPF risico loopt. In samenwerking met u screenen wij op basis van een voorselectie de werkgevers die mogelijk onder een BPF verplichtstelling vallen. Dit doen wij in drie fases. 


Na afronding van de drie fases evalueren we het gehele traject met u. Ook is er de mogelijkheid om een passende vervolgstrategie te bespreken voor de werkgevers die onterecht niet zijn aangesloten bij een BPF.

Fase 1: Quickscan

In fase 1 screenen wij een bestand van geselecteerde werkgevers. Hieruit volgt een schriftelijke rapportage en nabespreking. Naar verwachting loopt 9% van de gescreende werkgevers een BPF risico.


Fase 2: Kwalitatieve scan

De werkgevers met mogelijke BPF verplichting gaan door naar fase 2, waar de activiteiten van de werkgever vergeleken worden met de werkzaamheden volgens de BPF verplichtstelling. Bij 3,6% van de werkgevers blijft het BPF risico bestaan.

Fase 3: Kwantitatieve toets

Fase 3 bestaat uit de analyse van het hoofdzakelijkheidscriterium. Dit leidt samen met een bespreking tot de definitieve conclusie en rapportage. Onze ervaring is dat bijna 2% van de werkgevers onterecht niet is aangesloten bij een BPF.


In één oogopslag onze werkwijze

Donwload gratis de infographic en bekijk wat wij doen tijdens de BPF Compliant Audit.

Tarieven BPF Compliant Audit

Werkgever/cliënt

Accountant