BPF-CAO Auditbureau is een dienst van Nederlands Pensioenbureau Legal.

Ontdek hier ook de andere diensten van dé kennispartner in de pensioenbranche.

Nederlands Pensioenbureau Legal

 Nederlands Pensioenbureau Legal is dé kennispartner in de pensioenbranche.


Als advocaat, accountant & pensioenadviseur, ondernemingsraad of HR-afdeling kunt u trainingen volgen met betrekking tot pensioenzaken. U kunt up-to-date blijven over de pensioenwereld en uw PO/PE-punten behalen via ons Pensioenbalie lidmaatschap. Daarnaast bieden wij ondersteuning in de praktijk met experts:

wij vertalen complexe pensioenvraagstukken naar begrijpelijke taal.

Als Nederlands Pensioenbureau Legal nemen wij een behoorlijk  uitdagende en veelomvattende taak op ons, door complexe pensioenvraagstukken te vertalen naar begrijpelijke taal. Wij bieden u hiervoor via verschillende diensten en producten de mogelijkheid. Zo kunt u lid worden van onze Pensioenbalie, om continu op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom pensioen, een van onze trainingen volgen of gebruikmaken van onze diensten voor advies en consultancy. 


Wij begrijpen als geen ander dat de pensioenwereld voortdurend veranderlijk is en zelfs verraderlijk kan zijn. Wij geven u de antwoorden die u als expert nodig heeft.


Perfecte aansluiting met BPF-CAO Auditbureau

U heeft de mogelijkheid om zelf BPF deskundige te worden.

Bij Nederlands Pensioenbureau Legal kunt u onze gecertificeerde opleiding volgen om zo uw klanten in de toekomst beter te kunnen bedienen op dit gebied. Twee keer per jaar organiseren wij deze driedaagse opleiding. Meer informatie & aanmelden

.

Producten en diensten

Advies & consultancy

Word lid van Pensioenbalie

Volg een van

onze trainingen